sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Rocky RoadMorjensta! Tänne taas pientä päivitystä viimeaikaisista tapahtumista. Aika on ollut hieman kortilla, mutta päivitellään aina sopivan ajan sattuessa!:)

Maanrakennushommat alkoivat pari viikkoa sitten tontilla kantojen pois otolla. Siinä olikin hiukan hommaa, koska kantoja oli rakennuspaikan alla n.30 kappaletta. Lopulta saatiin viimeisetkin  kannot nypittyä irti ja päästiin raapimaan pintahumus rakennuspaikalta. Maaperätutkimusta tontille ei oltu tehty, koska naapuritonteilla lähes jokaisessa on ollut maaperänä hiekkaa ja niinhän onneksi myös meillä! Eipä tarvi alkaa paalutushommiin!

Tontilla oli antaa jälleen kerran meille positiivinen yllätys, kun hiekan seasta paljastui erikokoisia liuskekiviä. Saatiin heti mielikuva upeasta pihakivetyksestä ja  ollaan nyt kerätty laattoja jo melkoinen keko! Aika mahtavaa, kun voi hyödyntää omaa maaperää niin monin eri tavoin!


Vesiputki ja sähkökaapelit vedettiin tontille kaivurin tekemään ojaan n.100metrin matkalta. Yöllä sattui kaamea vesisade, jonka ansiosta oja täyttyi vedestä ja mudasta. Se haittasi hieman kaapelien kouruttamista, mutta hyvin siitä selvittiin, vaikka työ olikin melkoista kuraleikkiä..:p


Seuraavana olikin sitten vuorossa odotettu tien rakentaminen. Kolmisen kymmentä rekkalastillista kivimursketta tuohon meni sekä tontin alustaan kymmenkunta kuormaa sepeliä.

Oli aika mukavaa körötellä omaa tietä ekaa kertaa tontille!

1 kommentti:

  1. Varmasti mahtava fiilis kävellä kotitietä ensimmäistä kertaa! :) Tuleeko talo suunnilleen viimeisessä kuvassa näkyvän kaivurin kohdalle?

    VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)