maanantai 23. kesäkuuta 2014

PerustuksiaJaahas, nyt olisi taas tilannekatsauksen aika! Lomani olen viettänyt tiukasti työmaalla ja viime postauksesta raksa on edistynyt aika hurjasti, sillä timpurimme H on äärimmäisen taitava ja nopea! Hommat pelaa kuin omalla painollaan, eikä ole paljoa tarvinnut stressailla.

Maatyöt on toistaiseksi saatu vihdoin kuosiin, kunnes maalämpöpiirin ja suodattamon kaivuut alkaa heinäkuun loppupuolella. Antura valettin kesäkuun alussa ja tämän viikon lopussa tulee lattiavalu, sen jälkeen päästään vihdoin rakentamaan ylöspäin! Tuntuu, että rahaa on uponnut niin sanotusti viime aikoina maahan.:D Runkotavaran pitäisi huomenna saapua tontille. 200 kappaletta 48mm x 198mm, kuuden metrin lankkua. Ikkunat ja ovetkin tilattiin viime viikolla ja niitä odotellaan saapuvaksi syksyllä.

Lämmitysjärjestelmänä meille tulee maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Tonttimme on sen verran suuri, että saadaan maapiiri vedettyä pinta-asennuksena viereiselle niitylle. Lattialämmitys tulee meille koko kämppään, mukaan lukien autotalli. Maalämpöpiiristä kerron lisää kun asennus on ajankohtainen.

Kuvapläjäys kertokoon työmaan tunnelmista:
Valmiin anturan päälle muurattiin harkoista sokkeli.Harkkoja meni n.1000kpl!

 Sisätäyttö käynnissä. Täytöt tehtiin kapillaarikatkohiekalla, mikä estää veden nousemisen talon rakenteisiin.

Kodinhoitohuoneen ja keittiön viemäriputkia

Valmiit viemärit!

Eristettä kului! Alapohjassa EPS styroksia 20cm.

Takan-, pylvään-  ja väliseinäanturoiden raudoitusta, sekä kylppärin ja saunan vesijohtovetoja.

Teknisen tilan johtohässäkkä!

Autotalli ja katos. Kohta pääsee jo autollakin sisään!:D


2 kommenttia:

  1. Jännä seurailla tätä teidän talon rakentamista, kun meillä mennään talon rakentamisessa aikalailla samoilla kohdilla :) Lattiavalut on jo tehty jokin aika sitten ja maanantaina tulee talopaketti :) Autotallin runkoa ollaan viikon verran jo rakennettu. Nopeasti ne rakennushommat vain edistyy, kun on osaavia henkilöitä töissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hauska kuulla!:)) Meidän talo tosin valmistuu vähän myöhempään, kuin teillä, kun me tehdään pitkästä! Mutta enköhän mä malta jotenkin odottaa.:D

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)