torstai 5. helmikuuta 2015

STAR GALAXY

Yläkerran wc/suihku sai upean mustan timanttilaatan peräseinään! Oltiin ihasteltu tätä kyseistä laattaa Bauhausissa jo varmaan vuotta aikaisemmin, mutta se jäi silloin pelkkään ihasteluun. Kun sitten eräs kerta lähdettiin hakemaan Bauhausista sitten ideoita ja viimeisiä laattahankintoja, silmiimme osui taas tämä upea kimalteleva laatta ja kohdallemme osui aikamoinen onnenpotku, sillä liikkeessä oli juuri silloin kiva laattatarjous menossa, joten kipattiin laatat kainaloon(no ei nyt ihan kainaloon, kun yksi paketti painaa n. 50kg ja paketteja tuli 9kpl..) ja löydettiin samalla myös yhteensopiva lattialaattakin mukaan!

Kimallelaattaan on rikottu pieniä peilinpalasia, jotka saavat aikaan tämän upean kimalluksen, kuin katselisi tähtitaivasta! Miehet teki mulle vielä yllärin, kun olivat hankkineet saumausainetta, jossa on myös glitteriä ja se on kyllä myös aikamoinen katseenvangitsija ja sopii tuon mustan laatan kanssa tosi hyvin yhteen!

Kuvista ei saa todellista kuvaa syvänmustasta sävystä ja kimalluksesta, mutta kunhan talo on valmis, niin eiköhän jonkinmoisia kuvia saada aikaan paremmassa valaistuksessa!:) Tässä huoneessa on vielä musta paneelikattokin, mutta kokonaisuus ei ole todellakaan liian synkkä, vaikka monet niin aluksi kuvittelee, kun muut seinät ovat kuitenkin valkoiset ja kattoon tulee kaunis tähtitaivas, niin tunnelma on taattu. Mun äiti epäili alussa tosi paljon, että mitä ihmettä, mustaa! Mutta kun hän näki kokonaisuuden, tykkää tästä aivan valtavasti ja ovatpa mun vanhemmat oikeen innostuneet suunnittelemaan jo pientä remonttia omaan taloonsakin!:D


11 kommenttia:

 1. Voi toi glittersaumaus on toisen täällä ruudun takana olevan harakan unelma :) Upeaa, että sulla on mies, joka osaa ajatella tuollaisia juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää oli kyllä oikein ihana yllätys!!:D <3

   Poista
 2. Hihi, siinä on seinä ja samaus mun mieleen! Valitsisin itse kyllä samoin, mutta en ole varma olisiko mieheni samaa mieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha onneksi meillä on A:n kanssa niin samanlainen maku, että saadaan sovittua kompromisseja!:D

   Poista
 3. Upeaa :) aina yhtä innolla odottelen tänne uusia postauksia! sulla menee maku yksiin mun kanssa mitä sisustamiseen ja kotijuttuihin tulee :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Upea glitter laatta ja saumaus. Osaatko sanoa mistä voisi ostaa tuota saumauslaastia?

  VastaaPoista
 5. Moi! Kiitos viestistäsi. Epoksisaumalaastia saa lähes kaikista rautakaupoista. Epoksisaumalaastin sekaan voi sekoittaa siihen tarkoitettuja glitterhileitä. Tavalliseen saumalaastiin se ei muistaakseni onnistunut.

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon vastauksestasi:) Itsellä keittiö remontti tulossa ja ajatuksena tehdä glitter saumaus harmaaseen laattaan.

  VastaaPoista
 7. Mistä toi sauMaus aine on, jos saisi tietää? Aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Saumalaasti on Porin Väriässistä. Valitettavasti en muista laastin valmistajaa.

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)