lauantai 14. helmikuuta 2015

Makuuhuoneen tähtikattoa

Meille tulee melkein joka huoneeseen led -tähtikatto, mikä on mun mielestä tosi ihanaa, sillä nämä pienet tähdet ovat kaunis tunnelman luoja, eivät kuluta sähköä juuri ollenkaan ja valaisevatkin yllättävän paljon, jos tulee hämärässä tarvetta liikkua kämpässä. Ei tarvitse sitten laittaa kauheaa valaistusta päälle ja sokaista silmiään. Lastenkin kannalta tähtikatto on kiva apu, jos pelkää välillä nukkua pimeässä ja tarvitaan pientä valaistusta.:)
Tässä vähän kuvia meidän makkarin tähtikatosta mustaa vasten. On muuten upea näky! Muualla talossa meillä on kuultovalkolakattuapaneelia, jossa tähdet näyttävät tietysti vähän erilaisemmalta!

5 kommenttia:

 1. Hieno yksityiskohta! :)

  Tuleeko teidän talo muuten minkälaiselle alueelle, onko esim.päiväkotiin, kouluun ja lähimpään kauppaan miten pitkä matka? :) Ja saanko udella vielä että miten aiot sisustaa/täyttää ne tällä hetkellä ylimääräiset makuuhuoneet kun lapsia ei vielä ole?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän talo on Porin keskustasta n. 13 km. Olen kasvanut oman lapsuuteni täällä ja oma rauha ja meren läheisyys veti takaisin.:) Lähin päiväkoti, koulu ja isompi kauppa on siinä 10km päässä, "kioskikauppa" melkein naapurissa.:) Tällä hetkellä toisesta on tulossa huone tietokoneelle ja toisesta vierashuone, mutta luulen, että pian yhden huoneen voi jättää odottamaan ihan omaa asukkiaan.:)

   Poista
 2. Upea katto, ja mahtava efektiseinä!! <3 Mieteittekö muuten, miltä olisi näyttänyt, jos olohuoneen isot ikkunat olisivat jatkuneet ylös asti? :) Yläkerrasta olisi kivasti näkynyt pihalle! :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)