sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Efektiseinä

Edellisessä postauksessa näkyikin hieman paljastusta siitä, minkälainen efektiseinä tehtiin olohuoneen pitkälle seinälle! Haluttiin tuoda jotain särmää olohuoneeseen pelkän valkoisen sijaan ja päädyttiin jälleen kerran Tunto hienoon elävöittämään tilaa! A teki meille edelliseen asuntoon struktuuriseinän samasta tavarasta, mutta paksummilla kerroksilla niin, että lastan vedot näkyvät selkeästi. Nyt maalattiin aluksi telalla koko seinä sävytetyllä tummemmalla Tunto hienolla(en muista valitettavasti enää sävyjä). Kuivumisen jälkeen alettiin levittämään neliö neliöltä vaaleampaa harmaasävyä päälle, jonka jälkeen toinen aina veti lastalla kuviota seinään ja kaapi ylimääräiset mönjät pois. Koko komeuden kruunasi vielä Taika glitter -lasyyri, josta jäi ihania kimaltelevia hippuja seinään! Kimallus ei näy päivänvalossa, ainoastaan kohdevalossa, mikä on ihan kiva, eipä ainakaan kyllästy. Vai voinko mä koskaan edes kyllästyä kimallukseen, tuskin!:D Mulle tuli mieleen tästä seinästä sellanen jäinen lumihanki, mikä kimmeltää kauniisti auringonvalossa.
Kaikki pistorasiat on jo kiinnitetty seinään, isot ledit ja tähtitaivaskin valmiina, en ole vain kerennyt ottamaan kuvia sitä mukaa, mitä työt oikeasti edistyvät!:D

5 kommenttia:

 1. Hei, jos vain mahollista, haluaisin mielellään nähdä kuvia joissa näkyy asuntoa enemmän. Ei siis haittaa mikään sotku tms kuhan vain näkyy enemmän talon muotoa ja sellaista! Olisi todella kiva :) olen hirveän kiinnostunut aina tämmöisistä raksa jutuista, hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kävin tänään raksalla kuvailemassa ja postaan kuvia mahdollisimman pian!:) Kiva kuulla, että tykkäät seurailla!

   Poista
 2. Mistä saitte idean tämmöiseen? Ja onko tuollainen vaikea tehdä itse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tykätään kokeilla aina kaikenlaisia erilaisia juttuja ja innostutaan aina toistemme ideoista.:) Ollaan kokeiltu näitä Tunto maaleja ennenkin ja tykästyttiin niin paljon, että haluttiin jotain struktuuriseinää tännekin. Oli todella helppo tehdä, mutta helpoimmin saa, jos on kaksi tekemässä.:)

   Poista
 3. Haluttaisiin meillekin samantyylinen seinä, tosi hieno! "Täytyyköhän" sävyjen olla selkeästi toisen tummempi ja toisen vaaleampi, vai onnistuisikohan vierekkäisillä sävyillä vai onkohan väriero liian pieni erottuakseen? Ette siis vetäneet lastalla alempaa tummempaa sävyä, eli pelkällä telalla levititte sen vain?

  VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)