torstai 28. elokuuta 2014

Videopostausta raksalta
Voisin jakaa tämän videon täällä raksabloginkin puolella, vaikka tulee höpöteltyä tuossa lopussa vähän muutakin.:) A ei ole valitettavasti ehtinyt päivittää pitkään aikaan noita rakenne juttuja, joten tästä videosta näkee hyvin, missä kohtaa jo mennään! Hurjaa vauhtia tästä on muodostumassa ihan asuttava talo!:)

2 kommenttia:

 1. Moikka Silja!

  Luen kyllä sun blogia aktiivisesti, mutta täytyypä nyt kysyä yksi asia. Oliko se niin, että myitte omistusasuntonne ja olette nyt vuokralla uuden talon rakentamisen ajan? Vai asutteko tälläkin hetkellä omistusasunnossa? Meillä olisi haaveena rakennuttaa oma talo, mutta asumme nyt omistusasunnossa ja mietimme, miten laina-asiat tässä tapauksessa menevät? Ensin pitää varmaankin saada oma asunto myydyksi, ettei tule ns. kahden asunnon loukkua?
  Kiitos paljon, jos ehdit vastata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Meillä on tavallaan vähän erilainen tilanne, sillä asumme nyt omistusasunnossa, joka on velaton, eli myydään tämä pois, kun pääsemme muuttamaan valmiiseen taloomme. Kannattaa käydä pankissa juttelemassa näistä asioista, he osaavat varmasti neuvoa teille parhaan ratkaisun!:)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)