tiistai 15. heinäkuuta 2014

Asuntomessut 2014

Lähdettiin viime sunnuntaina käymään Jyväskylän asuntomessuilla katselemassa, jos löytyisi jotain kivoja sisustusratkaisuja ja ideoita tulevaan kotiimme. Ainoatakaan kokonaista kohdetta ei löytynyt, joka olisi ollut täysin meidän tyylinen, kuten kävi Tampereen asuntomessuilla 2012 kohteessa Villa Ilo, mutta monia erinäisiä kivoja juttuja löytyi kyllä!

2014-07-141
Löysimme esimerkiksi monia kiinnostavia laattamalleja kylpyhuoneen ja yläkerran wc tiloihin sekä saimme idean tehdä korkean ikkunan makuuhuoneemme sisäseinään, josta avautuu näkymä olohuoneeseen. Ikkuna avartaa ja keventää kivasti korkeaa tilaa umpiseinän sijaan!
Samalla ihastuttiin ajatukseen korkean tilan pitkänmallisesta kattokruunusta, pienistä pisaroista, joka tulisi näkymään myös tästä makuuhuoneen ikkunasta ja olisi kaunis katseen vangitsija.

2014-07-14 Messuilla näkyi myös hirveästi erilaisia betonitasoja niin keittiönpöydissä, puutarhapöydissä, tuoleissa, kuin saunan pukeutumishuoneen penkeissäkin! Tästä myös varmistui oma päätöksemme rakentaa itse betonitaso keittiömme saarekkeeseen. Todella upeita!

2014-07-143
Upea muhkea sängynpääty
2014-07-142 2014-07-144
Lisäksi löytyi monta kaunista makuuhuonetta, jossa oli tehty kivoja sisustusratkaisuja ja kiinnitimpä huomiota myös tekstiileihin! Lennolin romanttiset sisustustyynyt veivät sydämeni

2014-07-145


Oletteko te jo käyneet asuntomessuilla vai oletteko menossa?:)


2 kommenttia:

 1. Jos miettii noita asuntomessuja, niin ei siellä kyllä kovin monessa kodissa sisustus ole mitenkään lapsiystävällinen. Ainakaan omasta mielestä. Olen käynyt joskus asuntomessuilla ja vaikka ne asunnot ovatkin hienoja, niin se sisustus on muutenkin vähän "epäkäytännöllinen".

  Juurikin jotkut betonitasot, en perheellisenä sellaisia kotiini laittaisi. Lapset ovat pieninä kovinkin vauhdikkaita ja näin ollen sattuisi enemmän vahinkoja.

  Tämä on vaan oma mielipiteeni. Jokainen saa kodistaan tehdä sellaisen kuin tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaksikerroksiset talot portaineen eivät koskaan ole lapsiystävällisiä, mutta suurin osa kuitenkin on selvinnyt hengissä ja pärjännyt.:) Mun mielestä taas liika holhoaminen lasten takia ei myöskään ole turvallista, tyyliin; "poistakaamme ruusupuskat lastenleikkipaikkojen läheltä, ettei satu mitään", varovaisuutta tottakai täytyy aina löytyä! Mitä betonitasoihin tulee, niin eikö se ole sama, vaikka olisi betoni-, kivi- tai puutaso?:)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)