tiistai 25. maaliskuuta 2014

PUU KAATUU!

137

Viime perjantaina tontillamme kävi metsuri kaatamassa kaikki isot puut kumoon ja eilen kävi metsätyökone siirtämässä tukit pinoihin. Kyllä huomasi, että metsuri oli täys ammattilainen, kun jättiläiset toisensa jälkeen kaatui rytinällä alas. Sitten karsittiin ja halkaistiin odottamaan siirtoa, eikä hänellä mennyt aikaa, kuin reilu viisi tuntia tähän kaikkeen! Puita oli sentään lähemmäs 20 kappaletta.
Onneksi A oli ottanut pari videoklippiä, jotta mäkin pääsin mukaan hieman tähän tunnelmaan töissä ollessani! Tässä teillekin pieni videoklippi. Aika komiaa!:)


Käytiin viikonloppuna tontilla  ja nyt on ihan erilainen fiilis, kun on aukeaa ja avaraa. Aivan, kuin olisi ihan eri paikka kyseessä. Ihanan valoisaa, kun aurinko pääsee porottamaan täysillä aamusta iltaan joka puolelta!

Iskin silmäni heti noihin mahtavan näköisiin kukkakaali puunrunkoihin ja aattelin säästää pari pölkkyä, jos näistä saisi tehtyä vaikka pienen pöydän! Saisi säästettyä pienen muiston jättivanhuksista omaan kotiin.:)

135 129

2 kommenttia:

  1. Vähän siistejä nuo kukkakaalin muotoiset pölkyt! :D ei ihan noin isoja joka päivä näe. ihana idea keksiä niille jotain muutakin käyttöä kuin vaan takkaan heittäminen! päivittelehän useammin tätäkin blogia, on mielenkiintoista seurata talon rakennusprojektianne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmisten pitäisi avata enemmän silmiään luonnon suhteen!:) Juu pikkuhiljaa alkaa tämäkin blogi päivittyä useammin, kun hommat alkaa kunnolla etenemään!:D

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)