perjantai 24. helmikuuta 2017

Pink tulips ♥

IMG_9756 
Ihanaa perjantaita kaikille! Tässä muutama kuva meidän aurinkoisesta ruokailutilasta. Rakastan niin tätä näkyä, kun auringonsäteet pääsevät melkein joka kolkkaan kodissamme suurien ikkunoiden ansiosta. Tällä hetkellä ei paljon valoja tarvitse pitää päällä, kun on jo niin valoisaa aamusta alkaen! Kyllä se kevät sieltä tulee, vaikka pari päivää onkin tuiskunnut lunta oikein urakalla! Ollaankin lauantaina menossa ystäväpariskunnan kanssa pulkkamäkeen nauttimaan kunnon talvipäivästä, hih!
IMG_9741
Tulppaanit ovat näin talviaikaan mun ehdottomia lempparikukkia. Ihania piristäjiä ja väripilkkuja kodissa. Täytyykin ostaa taas uusi kimppu kotiin viemisiksi töiden jälkeen, kun mieskin tulee tänään takaisin kotiin. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille, nauttikaahan kauniista talvisäästä, kun vielä voi!
IMG_9736

11 kommenttia:

 1. Kaunis ja ihana valoisa keittiö 😍👍🏻
  Yt. Mari

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä! :) pari kysymystä kauniista kodistanne: mistä nuo ruokapöydän päällä olevat kattolamput on hankittu? Entä tuo tason päällä oleva taulu, näyttää kivalta, voisiko siitä saada lähempää kuvaa? :) ja vielä että mistä teidän ruokapöytä on, se on hienon mallinen, tuo alaosa siis, tuntuu että sen äärelle mahtuisi helpommin 6 istumaan kuin tavallisen ruokapöydän koska pöydän jalat eivät ahtauta tuota pitkää sivua, jos ymmärrät mitä tarkoitan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, mielelläni vastailen kysymyksiisi!:)
   Ruokapöydän lamput on ostettu joskus Kodin Terrasta, olivat muistaakseni nimeltään Elba. Ruokapöytä taas on ostettu Askosta!:) tykkään itsekin juuri tuosta pöydän yksinkertaisesta jalasta! Taulun olen tehnyt itse.:)

   Poista
  2. Taulusta vielä sen verran, että siitä on tulossa postausta jossain vaiheessa!:)

   Poista
 3. Kaunis koti teillä <3 Onko tuo valkoinen laatta hankala pitää puhtaana ja kiiltävänä? Tuo on kyllä tosi kaunis mutta eikö kaikki pöly näy helposti? Entä naarmuuntuuko helpolla, mietin lähinnä sitä että voiko tuota lapsiperheeseen edes harkita, kun haluaisin tuollaisen kiiltävän valkoisen laattalattian mutta pelottaa että se ei ole kovin käytännöllinen??? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan valkoisessa laatassa siivoamista enemmän, mutta ehkä hyvä niin että kotia tulee pidettyä puhtaampana!:) pöly ei valkoisessa laatassa näy, mutta roskat ja tummat hiukset kyllä. Siksi on hyvä, että minä ja koira ollaan blondeja.:D ihan hyvin toimii lapsiperheessä, kuin koiraperheessäkin.:)

   Poista
 4. Hei kaunis koti! Näissä kuvissa ei näy teidän hienoa olkkarin pöytää... mutta mistähän se on mahdettu hankkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon!:) mieheni on tehnyt pöydän itse vanhoista lattialankuista ja heinäseipäistä.:)

   Poista
 5. Erittäin erikoinen yksityiskohta tuo taljamatto ruokapöydän alla :o ei pahalla tavalla, mielenkiintoinen lähinnä koska sisustus muuten on niin modernin näköinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään yhdistellä modernia ja luonnonläheistä sisustusta toisiinsa, sillä se tuo lämpöä ja kodikkuutta. Meiltä löytyy paljon myös esimerkiksi puuta sisustuksestamme.

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)