perjantai 17. helmikuuta 2017

Olohuoneen päivitetty ilme

IMG_9710
Pitkästä aikaa taas sisustuspostausta. Meidän olohuoneessa on tapahtunut suuria muutoksia, joista mainitsinkin hieman jo edellisessä postauksessa ja olen todella todella pahoillani, että olette saaneet odottaa tätä postausta aika kauan!

Kerroin mun villistä ideasta, joka syntyi ihan yhtäkkiä sohvalla istuskellessamme. Mun mielestä tää oli niin mahtava idea, että uskalsin ehdottaa tätä myös miehelleni ja hän innostui onneksi ajatuksesta yhtä paljon, kuin minä! Ei siinä sitten kauaa nokka tuhissut, kun siirsimme tv-tason olohuoneesta ja lipaston ruokailutilasta, käytiin Ikeassa hankkimassa hyllyt ja kiinnitimme koko matkan pituudelta seinälle. Tämä ratkaisu toi ensinnäkin superisti lisää säilytystilaa, yhtenäisti olohuoneen ja ruokailutilan kivan toimivaksi kokonaisuudeksi ja mikä parasta, helpotti huomattavasti siivoamista!

Hyllykön alla on koko matkan pituudelta palkki, jotta hylly kestää vähän enemmän painoa. TV:n kohdalla oleviin laatikoihin mies lisäsi tuuletusritilät vahvistimelle sekä pelikoneille ylikuumenemisen varalta. Laatikoston alle viritettiin vielä tunnelmaa luova väriä vaihtava led-nauha, mikä tosin ei näistä kuvista näy.
IMG_9716 Ollaan todella tyytyväisiä lopputulokseen! Löydettiin myös ihanan pehmeä matto Askosta, joka toi heti lisää lämpöä ja kodikkuutta. Paljas laatta on kuitenkin aika karu. Sohvan, kun vielä saisimme vaihdettua toiseen, olisi olohuone täydellinen.Ollaan poltettu viimeaikoina paljon puita takassa ihan tunnelmankin vuoksi ja varsinkin tietysti kylminä päivinä. Meillähän on maalämpö, eli takan lämpö ei ole välttämätön, mutta on se kiva, jos on hieman viileää, saada koti nopeasti lämpimäksi.:)

Sain ihanalta ystävältäni Jenniltä inspiraation tehdä näitä dc-fixattuja marmorilevyjä koristeeksi. Taisin innostua vähän liikaa, kun näitä löytyy meiltä jo yläkerran kylpyhuoneesta, keittiöstä ja täältä olohuoneesta haha. Niin paras keksintö tuo dc-fix!
IMG_9729 IMG_9718
Rakastan meidän olohuoneen lämpöistä tunnelmaa tällä hetkellä. Seuraavaksi kuvia sitten ruokailutilan puolelta! Mukavaa viikonloppua!
 IMG_9717

4 kommenttia:

  1. Voi vitsit sentään ♥ Teidän koti on vaan niin täydellisen ihana! Voisko sanoo #homegoals? ;D

    Erika

    VastaaPoista
  2. Niin kaunis koti ❤️ Sulla/teillä on kyllä niin hyvä maku 😊👌🏻

    Marika

    VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)