sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Viimeisiä kesäkuvia

Aurinkoista ja leppoisaa sunnuntaita kaikille! Ulkona on mitä upein syysilma ja me aiotaan lähteä kohta puoliin pesemään ulos meidän ikkunoita! Kiva saada ikkunat kirkkaiksi ennen pakkasia. Aika menee kyllä todella nopeasti ja on taas aika kaivaa lämpöiset pörrötyynyt ja viltit esille ja sytyttää kynttilöitä tunnelman luojiksi. Mä olen kyllä itse sitä sorttia, että poltan kynttilöitä ihan kesäiltoinakin, mutta useammin niitä tulee tietysti näin syksyisin polteltua, kun hämärä tulee aikaisemmin.
Kiitos muuten teille kaikille edelliseen postaukseen vastanneille sekä Silja`s blogiin kirjoiteille. Oli todella ihana kuulla, että olette toivoneet enemmän koti- ja sisustuspostauksia. Tällaiset viestit tsemppaavat aina, kiitos siitä.

olohuone_kesä
Mä en ole ehtinyt laittaa tänne edes kuvia meidän kodin kesäisestä lookista joten voin samalla laittaa muutamat kuvat meidän olohuoneesta. Olkkari oli hyvin merihenkinen, niinkuin aina. Mä en tiedä miten joka kerta se pieni merimies ottaa musta vallan! Tällä kertaa mukana oli kyllä myös vähän marokkolaishenkeä, johon oon myös ihastunut.
olohuone_kesä1
Tyynyt ostin Porin Sokoksen sisustusosastolta ja ovat merkiltään Coin Casa. Amanda B:lta löysin tuon ihanan jättisimpukkakulhon, jossa säilytämme kätevästi kaukosäätimiä tai välillä se on toiminut pienenä tarjoilukulhonakin. Kohta simpukkakulho tosin saa kyytiä, kun on aika sisustaa koti syksyisempään kuntoon ja laittaa kaikki kesäjutut pois.
Multa ei löytynyt montaa kuvaa, kun oon ollut koko kesän niin laiska kuvaamaan, mutta onneksi jotain oon sentään ymmärtänyt tallentaa.:)
olohuone_kesä2
Meidän olkkari on muuten kokenut aika ison muodonmuutoksen tässä kesän aikana! Sain yksi ilta sohvalla lojuessamme villin idean, kun katselin olohuonettamme... Mutta tästä muutoksesta kuulette lisää vasta seuraavassa postauksessa!;)

12 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä niin kaunis koti, kiva kun jaksat vielä päivitellä tätä blogia vaikka rakennusurakka onkin ohi :) Ihanasti sopii tuo rannalla otettu kuvanne tuonne seinälle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon❤️ Ihana kuulla, että tykkäät lukea! Tarkoitus olisikin vähän herättää tätäkin blogia henkiin ja täyttää se kaikilla sisustushöpötyksillä!☺️

      Poista
  2. Ei voi taaskaan muuta sanoo kun vau! ♥ Saisit tulla sisustamaan munkin uuden kämpän, sulla on niin silmää kauniille sisustukselle ;D

    Erika

    VastaaPoista
  3. Paljonko valkoiselle tuolille ja rahille jäi hintaa jotka ostitte maskusta teidän makkariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viiden sadan paikkeilla.:) Tuotteilla oli tosiaan silloin tarjous menossa.

      Poista
  4. Kaunis koti! Odotan jo malttamattomana uusia kuvia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, yritän päivitellä useammin tätäkin blogia:)

      Poista
  5. Heippa! Olitteko muuten vuokralla siihen asti, kunnes tämä ensimmäinen oma koti valmistui? Eli raksa-ajan maksoitte lainan lisäksi myös vuokraa? Itsellä ajankohtainen aihe, että ostaako valmiin "käytetyn" omakotitalon vai jatketaanko vuokralla oloa ja aletaan rakentaan.. Isoja asioita suunnitteilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos viestistäsi.:)
      Meillä oli sikäli hempompi tilanne, sillä myimme mieheni omistusasunnon ja asuimme taas minun omistusasunnossani sillä aikaa, kun rakennettiin eli maksoimme vain yhtiövastiketta ja säästettiin samalla kivasti kotia varten. Mutta meneehän tuo kivasti vuokralla ollessakin, paljon tsemppiä rakennusprojektiin, se on upeeta aikaa!:)

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)