tiistai 12. heinäkuuta 2016

Valaisinlöytöjä!

Tiedän, oon laiminlyönyt tätä sisustusblogia jo jonkin aikaa ja mua on harmittanut se todella paljon, sillä innostusta kodin laittoon kuitenkin löytyy ja paljon! En ole vain jaksanut kuvailla hetkeen mitään, mutta yritän välillä pitää tätäkin puolta blogissa hengissä.:)

Mulla on ollut taas viimeaikoina ihan hirveä sisustuskuume. Jatkuvasti tulee katseltua kaikennäköistä kivaa kotiin ja suunniteltua huoneisiin erilaisia sisustuskokonaisuuksia. Tein sunnuntaina kivat valaisinlöydöt Kodin1 alesta ja kaupanpäällisiksi sain käytettyä vielä yhden alekoodin normaalihinnassa olevaan tuotteeseen! Tilasin siis kolme kappaletta erilaisia valaisimia eteiseen, vessaan ja makuuhuoneeseen. Katsotaan vielä tuleeko valaisimet jäämään alkuperäissuunnitelmassa oleville paikoilleen.
eglo-cardito-plafondi_led-9002759320256_nimikekuva1_p
Kristalliplafondi, jota oon kuolannut monet kerrat sisustus- ja rautakaupoissa, mutta järkyttynyt joka kerta näiden hinnoista! Yleensä hinnat ovat pyörineet siellä 300€→600€, mutta tämä kaunokainen löytyi hintaan 149,99€, josta lähti 40% pois alekoodilla! Ei tarvinnut montaa kertaa miettiä, että lähteekö tämä nyt heti mukaan!
aneta-ice_plafondi_4_halogeenia-5792619_malli
Jääkuutioplafondi, mikä sopii mielestäni tosi hyvin meidän alakerran vessaan, mutta sopii itseasiassa myös meidän makkariinkin, kun sieltä nyt noita muitakin kuution mallisia valaisimia löytyy! Hauskana yksityiskohtana tässä tuli vielä toi värinvaihtelevaisuus, jota saa säädellä kaukosäätimellä. Tosin veskissä tätä tuskin tarvittaisiin.:D Tai no.. voihan silläkin itseään vessassa viihdyttää!:D 39,99€ (norm.59,99€)
aneta-intro-riippuvalaisin-5702857_malli
Kristallinen riippuvalaisin, jota ajattelin pääsääntöisesti meidän makkariin luomaan ylellistä tunnelmaa, mutta tää vois toimia kyllä myös ihan kivasti meidän eteisessäkin! Saa nähdä, mihin valaisimet löytävät paikkansa. Tässä oli myös mukava alennus 79,99€ (norm.199,99€).

Ootteko te tehneet nyt kivoja sisustuslöytöjä nyt näin alennuksien aikaan?:)

2 kommenttia:

  1. Ihania valaisimia,ihan kaikki.Saitko valaisimet vai jäivätkö Anttilan konkurssin vuoksi matkalle.Ikävä juttu niille joiden rahat meni ja tavara jäi saamatta.

    VastaaPoista
  2. Upeita valaisimia, varsinkin tuo viimeinen 😊

    VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)