maanantai 11. huhtikuuta 2016

Waterfall

26336614986_7208da853c_o

Mä rakastan luontoa. Sen rauhaa, puhtautta ja vilpittömyyttä. Ääniä, värejä ja tuoksuja.

Mulla on ollut jo pitkän aikaa mielessä saunahuoneemme sisustus. Vaikka asumme jo niin sanotusti metsän keskellä, halusin tuoda palan luontoa myös sisälle ja sain idean, että tapetoidaan yksi kokonainen seinä jollakin upealla maisemakuvalla, mikä luo sellasen wau efektin, että kun huoneeseen astuu, olisi kuin olisi astunut luonnon keskelle ja voisi vaikka kävellä kuvasta lävitse.

Saimme mahdollisuuden tehdä upeaa yhteistyötä Tapettitaivas.fi -nimisen tapettifirman kanssa, joilta saa tilattua Rebelwalls tapetteja ja tilasimme heidän mallistostaan upean valokuvatapetin, jossa metsän siimeksessä jylisee kaunis vesiputous. Halusin tapeettimme ehdottomasti vettä ja kun näin tämän kuvan, rakastuin heti ensi silmäyksellä ja tiesin, että tässä se etsimäni wau efekti nyt on! Aluksi mietin jonkinlaista rantamaisemaa, jossa olisi vaaleaa hiekkaa, mutta en halunnut liikaa samanlaista rantateemaa, mitä alakerran vessamme on ja metsä kiehtoi minua enemmän.

Rebel Walls on Ruotsalainen yritys, joka on valmistanut intohimolla tapetteja jo vuodesta 1924. Tapetit painetaan viimeistä digipainotekniikkaa edustavilla painokoneilla. Tekniikka eroaa perinteisestä tapetinvalmistuksesta, eivätkä he ole rajoittuneita kuvioraportteihin tai värien määrään. Tästä johtuen he voivat luoda mitä erikoisempia ja yksilöllisempiä tapettimalleja asiakkaan toiveiden mukaan. Jos mielessä on jokin idea, oma kuva tai grafiikka, he voivat kehittää sitä edelleen toiveiden mukaisesti!

"Kapinallisuus ei ole päämäärä sinänsä vaan ennemminkin tunne. Kun haluat jotain mitä ei ole vielä olemassa, sinun täytyy luoda se itse.

Kaikki me tiedämme, että sydän on siellä missä kotisi on. Rakastamme tapetteja ja niiden vaikutusta elinympäristöömme. Hallitsemme koko prosessin suunnittelusta tuotantoon ja toimitukseen, jotta sinä saisit parhaan, yksilöllisimmän tapetin.

Rebel Walls ajattelee laajasti -luomisen ensimmäisestä hetkestä sosiaaliseen vastuuseen asti. Tarjoamme työkaluja elinympäristön muuttamiseen asiakkaan omilla ehdoilla. Jokaisesta tapetista Rebel Walls lahjoittaa rahaa uusien kotien rakentamista varten Habitat for Humanity -järjestön kautta.

Ole kapinallinen ja jätä merkkisi - tapettiahan tämä vain on."

tapettikollaasi Toimitus oli erittäin nopeaa ja sormet syyhyten odotin sopivaa hetkeä, jolloin saadaan miehen kanssa tapetti seinään! Ohjeet olivat hyvin selkeät. Jos joskus on tapetoinut, ei asennuksessa ole mitään ongelmaa tai eroavaisuutta, kuin minkään muunkaan tapetin asennuksen kanssa. Tärkeää on, että jokainen vuota on järjestyksessä ja että ensimmäisen vuodan asennus tulee mahdollisimman suoraan, jotta loput on helppo saada tasattua tarkasti oikeaan kohtaan. Mukana tuli liisteri, joka on käyttövalmista 15 minuutissa. Sekaan lisätään vain vesi ja sekoitetaan huolellisesti. Pinkki väri helpottaa näkemään, mihin kohtaan liisteriä on levitetty ja muuttuu väritömäksi kuivuttuaan.
 25757769434_bd4b2f3a89_o 
Maalasimme mustaksi tapetin saumakohdat, koska tapetti on pohjaväriltään tumma ja saumat eivät pilkistä tummasta läpi, niin kuin valkoisesta seinästä.
25757731394_04a704b3bc_o Katkaisijat ja pistokkeet vaihdoimme myös mustiin ja maalasimme lattialistan, jotta ne sopisivat hyvin tapetin kanssa. Nyt ei pistokkeita edes erota seinästä!tapettikollaasiennenjälkeen
IMG_6185
Aivan mielettömän upea lopputulos! Tästä käy nyt upea tie "spa-osastollemme", jossa rentoutua!:)  26270182192_425cdfd370_o 26270176332_4283119bd9_oAjatuksissa on hankkia vielä mukavat lepotuolit huoneeseen sekä muutama puinen pölli jakkaraksi. Pitääköhän mun nyt vielä harkita sitä ääninauhoitetta veden solinasta?:D

//Tekstiä muokattu 12.4.-16

15 kommenttia:

 1. Vau! Seinästä tuli upea. Tällaiset rohkeat seinät tuovat kotiin persoonallisuutta, metsän siimeksessä virtaava vesi tuo mieleen salaisen keitaan. Tällaisen seinän voisin kuvitella meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon viestistäsi!:) Tykkään itse myös todella paljon ja mun mielestä on kivaa tuoda vähän rohkeampia sisustusideoita kotiin!

   Poista
 2. Vau! Näyttää ihan mielettömän hienolta! ^_^

  VastaaPoista
 3. Wow! todella upea seinä :) Kyllä siun nyt pitää saada sellainen veden ja lintujen ääni kuulumaan jostain pikku kajareista.. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vo että, arvaa oonko jo vähän etsinyt sellaista pientä solisevaa koristevesiputousta, jonka voisi laittaa tuonne!:D

   Poista
 4. Siis vautsi vau! :o Toi on ihan mielettömän upee! Mä niin rakastan kaikkea vettä ja vesimaisemia (meri, järvi, vesiputous, koski yms yms) niin oon aivan myyty tolle ♥ Teidän koti on muutenkin niin ihanan kaunis, ja tää jotenkin kruunaa koko hienouden.

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon kauniista sanoistasi Erika♥ Itse oon kans niin tyytyväinen tähän, että himottaisi laittaa noihin pikkumakkareihinkin jossain vaiheessa joku kiva maisematapetti!8D

   Poista
 5. Voi miten teillä on kaunis koti! Oon aikasemminkin lukenut tätä blogia, mutta nyt luen oikein ajatuksen kanssa, sillä meillä on myös talonrakennus projekti menossa :) Kellarikerroksesta rakennamme meri -teemaa silmällä pitäen ja sinne on tarkoituksena yksi tämän tyylinen tehosteseinä laittaa! :) T: J

  VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)