keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kuulumisia

Heipparallaa! Pitkästä aikaa päivitystä raksalta! Nyt on ollut niin paljon tekemistä ja töitä, ettei ole ollut pahemmin aikaa availla tietokonetta. Lisäksi jouduin raivaamaan hieman tietä koneen ääreen täällä pahvilaatikkoviidakossa!:D Onneksi päästään näistä kohta eroon.

Nämäkin kuvat on taas pikkuisen jäljessä, mutta tässä näkee, että on tapahtunut ja paljon! Valkoinen kiiltävä laattalattia on saatu asennettua ja saumattua, yläkerran lattia on kokonaan valmis ja ollaan saatu hankittua väliovetkin! Mutta ei kahvoja.. Meidän timpuri jäi alakerran vessaan vahingossa lukkoon, kun irtokahva olikin jäänyt ulkopuolelle, onneksi oltiin paikalla.:D Wc kalusteet on asennettu ja hanat ja suihkutkin hankittu, mutta niistä ja yksityiskohdista vielä lisää myöhemmin.

Yläkerran lattia on tehty samasta laminaatista, mitä käytimme edellisessä asunnossamme. Vaikka lattialämmitys toimiikin paremmin laatan kanssa, emme halunneet laattoja enää yläkertaan, vaan halusimme tuoda hieman lämpöä vaalealla puun sävyllä ja toimiihan se lattialämmitys laminaatinkin kanssa. Valkolakattu katto sopii myös ihanasti tähän kokonaisuuteen, eikä alakerran hallitseva kiiltävä laatta näytä liian kylmältä ja sairaalamaiselta vaan tuo sen ihanan luksuksen ja valon kotiin! Kun ilta hämärtyy ja tähtitaivas valot on päällä, tähdet kimmeltää niin upeasti tuosta valkoisesta kiiltävästä laatasta!
Tämä kuva on otettu master bedroomin sisäikkunasta.

Seuraavana hankintana onkin sitten kodinkoneet. A on kysellyt jo tarjouksia eri paikoista, joten eiköhän nekin pian saada omille paikoilleen. Saarekkeeseen tulee kaasu- sekä tavallinen liesi. Ikkunan lähelle alekkain mikro sekä uuni, viereen integroitu astianpesukone ja tuohon isoon koloon jääkaappipakastin. Keittiökaapit ovat korkeakiiltovalkoiset, eivät siniset, niinkuin mun äiti ja A:n porukat aluksi luulivat.:D hehee

Keittiökaapit hankeimme sittenkin mittatilaustyönä Kodin Helmi-Keittiöiltä, josta kuulimme paljon hyvää ja timpurimmekin suositteli. Tilasimme Helmi - Keittiöltä keittiökalusteet, molempien vessojen kalusteet, altaat, jokaiseen kolmeen makuuhuoneeseen sekä eteiseen maitolasi/peili liukuovet ja kaikki tehtiin tosiaan mittojen mukaan. Eipä jää mitään tyhjiä koloja mihinkään ja on luotto siitä, että kaikki osuu paikoilleen ja näyttää hyvältä!:)

Pikkumakkarin liukuovet

The master bedroom

 Oli pakko napsaista kuvat myös tästä yläkerran wc/suihkun tähtitaivaasta. Mikä kimallus!

Ihanaa keskiviikkoa!

21 kommenttia:

  1. Siis wau oikeesti!! Voisin muuttaa tohon teidän asuntoon vaikka heti :DD toi tähtitaivasratkaisu on tosi hieno <33 jään niin innolla odottamaan että pääsen näkemään sisustusta!

    VastaaPoista
  2. Teille tulee niin ihana koti. ♥

    VastaaPoista
  3. Oi toi kimaltava seinä <3 LOVE IT! Ja on kyllä muuten jo hienon näköstä. Vitsit!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana! Oi että :) -K

    VastaaPoista
  5. Aivan mielettömän ihanalta näyttää! <3 tuo tähtitaivaskatto on kyllä mahtava idea! Voi että teille tulee kaunis koti <3 :) wautsi wau!

    VastaaPoista
  6. Upeelta näyttää! Olin aina ennen sitä mieltä, että en ikinä aijo rakentaa "itse" omakotitaloa alusta asti vaan ostan valmiin, mutta tätä teidän "matkaa" seuratessa on kyllä mieli muuttunu. Onhan se nyt vaan parasta saada omaan kotiin just niitä juttuja mitä haluaa eikä tarvii tavallaan tyytyä mihinkään huonompaan :D

    VastaaPoista
  7. Kivalta näyttää T. kade!! :) itsekin kerran pelästyttiin kun ikeasta ostettiin korkeakiiltolipasto, että onko tää nyt sininen :D

    VastaaPoista
  8. Upealta näyttää - ei enää kauaa, niin pääsette muuttamaan! :)

    Me hankimme kaikki kodinkoneet Expertiltä ja me hankimme ne heti viime keväänä, kun keittiön olimme suunnitelleet Puustellilla :D. Hieman oli miettimistä ja muistelemista, kun koneet saapui tontille ennen joulua, että minkäslaisia koneita me oikein ostimmekaan :D.

    VastaaPoista
  9. wau :) ihanaa kun pian pääsette muuttamaan!! <3 innolla taas lisäpostauksia ja kuvia odottelen :)

    VastaaPoista
  10. Upealta näyttää! :)

    -M-

    VastaaPoista
  11. ollan remontoimassa rivari kolmioo ja kans tulossa kaasu. siitä tuntuu olevan kaikilla eri mielipide saako se esim olla lieden alla olevassa kaapissa vai ei. onko teillä millanen käsitys siitä?
    mitä olette käyttäneet tuoho tähtitaivaan tekoon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Käsitykseni on, että pullo saa olla kaapissa kunhan etäisyys lieteen yms. "Kuumiin" laitteisiin on riittävä. Nyt en ulkoa muista senttimäärää. Muutamia kymmeniä senttejä muistaakseni.

      Tähtitaivasta ei ole tehty ihan perinteisellä tyylillä:) Tähtinä toimii 12V 5mm led, joista jokainen toimii akun kautta, joten ne palaa ja valaisee myös sähkökatkojen aikana.


      Poista
  12. Heips!
    Oon alusta asti seurannut tätä teidän taloprojekti, ja odotan kovasti aina uusia kuulumisia. Meillä alkamassa myös talonrakentaminen, joten haluaisin kysellä teidän talon kustannusarviosta ja ootteko pysyneet siinä, onko tullut jotain yllätyksiä? 😊

    VastaaPoista
  13. Moi! Ja kiitos viestistä. Kustannusarvio tehtiin erilaisilla laskureilla. Ja ihan kohtuu hyvin ollaan pysytty budjetissa. OP pohjolan laskuri sekä rakentaja.fi laskuri todettu erinomaisiksi. Oman työn osuus täytyy muistaa laittaa realistiseksi.

    Mitään isoja yllätyksiä ei onneksi päässyt sattumaan:)


    VastaaPoista
  14. Aivan mielettömän upea koti!! :) <3 Ihanaa, toivottavasti pääsette pian muuttamaan! :)

    VastaaPoista
  15. lisää päivityksiääää!! :)

    VastaaPoista
  16. Ihanaihanaihana! <3 Lisää kuulumisia ja kuvia odotan!

    VastaaPoista
  17. Nyt alkaa jo vähän kyllästyttään! Mä jokapäivä käyn kurkkimassa et joko joko.. ja aina petyn; ei vieläkään uutta postausta! miksi pidät raksa-aiheista blogia, jos aika ei siihen riitä? tätä on ollut todella mukava seurailla ja kuten sanottu, innolla aina odotan uusia juttuja, aihe todella kiinnostaa, mutta nyt alkaa ärsyttää. Viimepostauksesta aikaa pari kk!!
    Käyn varmaan edelleen kurkkimassa koska uusin postaus ilmestyisi, mutta ei taida auttaa, tarvii etsiä uutta luettavaa.
    Kaikkea hyvää ja onnea uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi. Jatkan kyllä blogin päivittelyä ehdottomasti, kunhan kiireiltä ehditään koneen ääreen! Nyt on häitä, valmistujaisia, kämpän laittoa, koneiden odottelua, omia häitä menossa, joten kieltämättä blogi jää silloin hieman toiselle sijalle. Sormet kyllä syyhyää takaisin kirjoittelemaan, mutta nyt en ole valitettavasti päässyt.:( Toivottavasti joskus eksyt takaisin tänne ja silloin olis postausta tullut, mukavaa kevättä!

      Poista
  18. Niin, samaa mietin myös. Nyt sitä postausta ja äkkiä!!! :D

    VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)