torstai 8. tammikuuta 2015

KYLPPÄRIN LAATTOJA

Kotimme valmistuu ihan hurjaa vauhtia ja mä olen ihan sekaisin koko asiasta! En millään ymmärrä, miten nopeasti tämä kaikki on edennyt ja nyt puhutaan, että talomme olisi muuttovalmis jo maalis-huhtikuussa, joten pakkaaminen täällä nykyisellä kämpällä saa jo pikkuhiljaa alkaa! Jotenkin niin epätodellista, mutta niin mahtavaa ja uskomatonta!
Ensin A sanoi, että laatoilla ei ole mikään kiire vielä ja nyt yhtäkkiä laatat ovatkin jo seinissä ja kohta aloitetaan laatoittamaan jo eteisen lattiaakin!:D  Tässä vähän kuvia kylppäristämme:

Tähän suihkuseinään piti alunperin tulla sellainen tasainen hartsipinnoite, koska halusin että seinä näyttää mahdollisimman eläväiseltä ja luonnolliselta, enkä olisi halunnut minkäänlaisia saumoja, mutta kun löysimme tämän laatan, sai hartsiajatukset kyytiä ja pienet kimalteet laatassa vain vahvistivat päätöstä!;) Muut sivuseinät ovat matta valkoista laattaa. Halusin luoda kylpyhuoneeseen sellaista rauhallista spa -tunnelmaa ja täytyy sanoa, että kyllä tuolla silmä lepää jo nyt, vaikkei kaikkia laattoja ole edes seinässä!:D Laatat Väriässistä.

Suihkuseinää vastapäätä, niin sanotulle kylpyammeseinälle tulee tällainen upea aaltomainen laatta. Ideakuvia netistä selaillessani löysin monta kuvaa erilaisista ulkolaisista kohteista, missä oli käytetty tätä upeaa aaltomaista laattaa ja vastaavanlaista lähdettiin sitten metsästämään laattakaupoista ja ihme kyllä löydettiin, täsmälleen samanlaista, upeaa laattaa Porin Laatta Centeristä! Laatta on metrin leveää ja kuvio on jatkuvaa laatasta toiseen, joten asennukseen tulee hieman haastetta, mutta luotto meidän timpuriin on 100%, niin upeaa jälkeä kyllä tekee!

Saunaan löydettiin mustaa aitokiveä Porin Väriässät -liikkeestä, mikä kimaltelee myös todella upeasti valossa ja mitä en tietenkään saanut kunnolla taltioitua kameralla! Ajateltiin laittaa laatan yläpuolelle pienet ledit, jotta kimallus pääsee oikeuksiinsa.

Seuraavassa postauksessa voisin esitellä alakerran wc:n laatat. Yläkerran suihku/wc:n laattoja ei olla ihan vielä päätetty, mutta visio on kyllä mielessä, että mitä haetaan.:) Palaamisiin!

5 kommenttia:

 1. Upealta näyttää :) Tuo laatoista tehty "reuna" näyttää todella kivalta ja heti tuo sellaisen kylpylä fiiliksen :).

  Tämä loppu pätkä talon rakentamisessa menee jotenkin hurjan nopeasti :) Meillä on luultavasti muutto taloon tämän kuun lopulla, jos vain kaikki tavarat tulevat ajoissa tontille. Pyhät aiheuttivat pienoiset kuljetusongelmat ja vieläkin uupuu muutamat kuljetukset, mitkä olisi pitänyt tulla jo. Listojen laittoa on tällä hetkellä menossa, joten loppusuoralla ollaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!:) Joo nää pyhät on kyllä sekoittaneet varmasti aika paljon kaikenlaisia kuljetuksia, toivotaan, että ehtii kuitenkin ajoissa, eikä viivytä sen enempää! Voi vitsit, varmaan jännittää teitä, kun pääsette ihan kohta muuttamaan!?:) Mä oon nyt jo ihan tärinöissä, kun aattelen, että KOHTA!:D

   Poista
 2. Ihania laattoja ja kaunista.Itseäni perfektionistina 😉 haittaa vähän tuo pesuhuoneen laattojen saumojen epäyhteensopivuus (ethän pahastu), minusta saumojen kuuluu aina mennä samassa linjassa.Ihana värimaailma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Laatat laitettiin sen takia noin, koska laatat olivat sentin verran erikokoiset ja jos ne olisi laitettu saumat vastakkain, heiton olisi huomannut ja se olisi ollut todella huonon näköinen. Siksi siis saumat laitettiin kunnolla eri kohtiin. Hyvä pointti!:)

   Poista
  2. Lisäyksenä vielä, että ei tuota sitten niin kovin huomaa, kun saumat on laitettu vaaleiksi, nyt ne erottuu vähän liian rajusti. Me oltais muuten kans laitettu saumat vastakkain, mutta tykättiin niin näistä laatoista, että päätettiin näin.:)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)