perjantai 9. tammikuuta 2015

ALAKERRAN WC:N LAATAT

Alakerran wc sai tosiaan ne mukulakivet kaapiston alle ja tässä näkee hieman lopputulosta! Mukulakivilaatan päälle tulee vielä irtokiviä, kunhan kaapistot saapuvat. Seinissä on kiiltävät valkoiset laatat ja lattiassa kivien lisäksi vähän tummempi valkoinen laatta. Kuvat muuten hieman hämäävät, sillä lattialaatta ei näytä ihan noin tummalta, mitä kuvassa ja kaikenlisäksi huomasin, että laattojen päällä oli pieni kipsipölykerros, joten ei mennyt nyt ihan nappiin tuo kuvien otto! Mutta kuvia on kuitenkin tulossa vielä paaaljon lisää, joten eiköhän tuo laattojen sävy ja muu ilme tule esille vielä!:) Mukulakivet Laatta Center, kiiltävä valkoinen- ja tummempi lattialaatta Väri Ässät.

9 kommenttia:

 1. Onko teillä tarkka budjetti talonne eri materiaaleja valittaessa? Esimerkiksi nyt kylpyhuoneen laatat, otatteko ne koska ne ovat hienoimmat vai koska ne sopii budjettiinne?:)
  Itse olen ajatellut sitten, kun omakotitaloa rakennetaan, että hinnalla ei nyt niin väliä, koska talon velkaa joutuu kuitenkin lopun elämäänsä maksamaan, että teen siitä juuri sellaisen kun haluan. Tietysti sen mukaan, mitä pankista saa lainaa. Eli ihan mielenkiinnosta kysyin tuota, olisi mukava kuulla:)

  ps. En malta oottaa että talo on täysin valmis ja siitä tulee kuvia! Näyttää nyt jo niin upealta!! Tsemppiä rakennusprojektiinne!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti kommentistasi!:)
   Mä olen miettinyt ensin yleisesti, että minkätyylisiä laattoja voisi laittaa erilaisten sisustuskuvien ja ideoiden perusteella ja sitten ollaan menty yhdessä laattakauppoihin katselemaan vaihtoehtoja ja neliöhintoja samantyylisistä laatoista, valittu ja yhdessä päätetty, että mitkä ovat sopivimmat niin ulkonäöllisesti, kuin budjettiin. Että ei ihan sieltä kalleimmasta päästä kuitenkaan, mutta myöskin kompromisseja ollaan jouduttu tekemään. Esimerkiksi tuollaista upeeta aaltolaattaa ei löytynyt oikein mistään muualta ja päädyttiin satsaamaan siihen.:)

   Poista
 2. Teidän talosta tulee varmasti ihan mieletön! :) Voihan kateus..Meillä on kaikki tontin hankintaa ja asunnon myymistä myöten vielä ihan harkinta-asteella, mut kun talokuume on niin sehän pitäis saada alulle mielellään NYT! :D
  Saanko kysyä että olitteko miehesi kanssa heti yhtä mieltä talon sijainnista, muistaakseni joskus kirjoitit että se on jossain vähän syrjemmässä? :) Meillä se tuottaa varmaan eniten päänvaivaa kun mies haluaisi mahdollisimman paljon omaa rauhaa ja itse haluaisin että palveluja olisi kävelymatkan päässä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan molemmat haluttu aina asua vähän rauhallisemmassa ympäristössä, missä ei olisi naapurit heti parin metrin päässä talosta ja kun meille tarjoutui niin hyvä tilaisuus saada tämä erinomainen tontti, emme voineet kieltäytyä. Tästä ei kuitenkaan aja Porin keskustaan, kuin 15 minuuttia, niin se ei ole vielä liian kaukana.:)

   Poista
 3. Voi mikä asuntokuume tulee näitä teidän talon kuvia ihastellessa! Kyllä kumman kämäseltä alkaa oma vanha vuokra-asunto tuntumaan, mut hei motivoipahan mua valmistumaan. ;D Innolla odotan uusia kuvia tästä luomuksesta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luomus, kiitos ihana!:D♥ Nyt vaan suunnittelemaan kuules unelmien asuntoa!

   Poista
 4. Oliko tuo luonnonkivilaatta helppoa laittaa? Mitä noiden laattapalojen väleihin tulee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! On helppoa laittaa. Vaalealla saneerauslaastilla kiinnitys ja saumaan ihan perus saumalaastia. Meille tuli valkoinen saumalaasti

   Poista
 5. Vau, näyttää upealta! En malta odottaa miltä teijän valmis koti näyttää, varmasti täydelliseltä! <3

  VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)