perjantai 10. lokakuuta 2014

Sisustuspohdintoja osa 1.

Mä ajattelin valottaa tänne bloginkin puolelle vähän enemmän näitä meidän ajatuksia pintamateriaalien ja sisustuksen suhteen. Pysyn itsekin paremmin kärryillä kaikesta, kun saa koota ajatuksia vähän ylös.:)

Mä oon onnellinen siitä, että meillä on niin samanlainen maku A:n kanssa. Mieleeni ei tule mitään, mistä olisimme joutuneet käymään kiivasta keskustelua tai kinastelua. Okei, nyt valehtelen hieman, sillä yksi pieni tapaus sattui viime viikolla ja se liittyi meidän saunan kiukaaseen! A oli kiinnostunut heti valmiista -kiukaasta, kun taas minä tyrmäsin tämän ajatuksen täysin. Tämä on nyt vaan mun mielipiteeni, mutta mun mielestä ne heti valmiit kiukaat muistuttavat ennemmin kuivakäymälää, kuin saunan kiuasta, enkä tahdo sellaista rumilusta meidän taloomme. Odotan mielummin, kun sähkökiuas lämpenee ja löytyyhän meiltä sitten ihan oikeaoppinen tynnyrisaunakin, mutta heti valmista kiuasta en päästä läpi!:D

Alotan meidän alakerran vessasta, koska sinne mulla on ollut alusta asti aika selkeä ajatus. Alakerran wc on noin kolme neliötä ja pääväreinä tulee olemaan valkoisen eri sävyt. Tuollaisia irtokiviä on näkynyt jo kauan erilaisissa sisustuksissa sekä asuntomessuilla ja olen haaveillut sellaista myös jonnekin meidän tulevaan kotiimme. Kylpyhuoneessa tällainen olisi ollut hieman epäkäytännöllinen, joten sain idean sijoittaa sellaisen meidän alakerran vessaan, allaskaapin alle! Allaskaappi tulee olemaan irti lattiasta, kuten tuossa kuvassa ja sen alapuoli, koko seinän leveydeltä laatoitetaan tuollaisella mukulakivilaatalla ja siihen laitan vielä irtokiviä päälle. Halutessaan irtokivet saa sitten joskus otettua pois, mutta jäljelle jää silti kaunis yksityiskohta.:) Kaavailin myös pientä ledvalonauhaa allaskaapin alapuolelle.
Kattoon ajattelin myös lamppua, mutta en sijoitettuna tavalliseen tapaan keskelle huonetta, vaan muutaman lempeän riippuvalaisimen pelin lähelle roikkumaan.
Allaskaapinpuoleinen seinä saa eläväisen struktuuripinnan ja myöskin ison peilin, koko seinän leveydeltä, jonka taakse tulee myöskin valo. Käsienpesuallas saa olla kaunis kulhomalli ja vessanpönttö tulee olemaan seinämallia.

Innolla ootan, kun pääsen tähän projektiin käsiksi ja saan suunnitelmille niin sanotut "kasvot".

2 kommenttia:

  1. Koska pitkästä aikaa päivitystä? :) Teillä varmasti jo edennyt projekti pitkälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meidän pitäisi lähiaikoina postailla, mutta tietokoneen kanssa ollut hieman ongelmia, kun se tulee huollosta niin kelpaa taas päivitellä!:) Juu talo on edennyt jo siihen vaiheeseen, että lämmöt ollaan saatu päälle sisälle!:)

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)