torstai 5. marraskuuta 2015

Mieli lepää

IMG_4033
On niin ihanaa tulla kotiin työpäivän jälkeen. Monesti tekisi mieli vaan rojahtaa sohvalle ja vaan katsella ympärilleen, vihdoin me oikeesti asutaan täällä! Täällä asuessa on oikeasti huomannut, miten paljon rentoutuneempi olo on, kun saa olla omassa rauhassa, rakkaassa omassa kodissa, luonnon keskellä. Olen jotenkin tosi inspiroitunut ja kokoajan olisi halu askarrella ja tuunata jotakin. Varsinkin näin joulun alla, kun vihdoin saa kunnolla laittaa kotia koreaksi. Mulla onkin suuret suunnitelmat joulua varten ja innolla odotan, kun saan raahata ihka aidon joulukuusen meidän ovesta sisään! Meillä on ollut tapana tuoda kuusi sisään porukoille vasta aaton aattoiltana, mutta luulen, että me tehdään kyllä täällä omassa kodissa poikkeus, sillä haluan riisua joulun aina ennen uutta vuotta pois, joten haluan nauttia siitä joulun kauneudesta vähän kauemmin, kuin sen viikon verran.

Löysin uusia ihastuttavia tyynynpäällisiä sohvaamme koristamaan. Valkoiset paljettityynynpäälliset kimaltelevat auringossa, kuin lumihanki. Nämä löysin H&M home puolelta jokin aika sitten. Tuo ruskea peura tyyny on Amanda B:n. Kun tämä ilmestyi Sokoksen sisustusosastolle, en pitänyt tästä yhtään, mutta mitä useammin kävin tätä vilkuilemassa, yhä enemmän tähän tykästyin ja lopulta rakastuin. Sopii niin kauniisti syksyn, talven ja joulun sisustukseen kera lämpimien torkkupeittojen ja pörröisten taljojen!
IMG_4376 IMG_4042 IMG_4039
IMG_4375

18 kommenttia:

  1. Oon nähnyt tästä untakin yks yö! :D Niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin ootan, että päästään järkkäämään ne pienet pikkujoulut.:)♥

      Poista
  2. Vau toi eka kuva ♥ Niin upeen näköstä teillä! Tulee just itellekkin sellanen fiilis, että voispa vaan istua tuolla ja ihastellen katsella ympärilleen, kun on niin kaunista. Sä onnekas, kun voit tehdä niin! ;D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana♥♥ Mä oon kyllä ihan villiintynyt nyt, kun saa sisustaa niin paljon, kuin lystää!8)

      Poista
  3. Oi miten kaunis teidän sisustus onkaan! :) Itse olisin halunnut tänne meidän taloon olohuoneeseen myös tuommoisen valkoisen muhkean sohvan, mutta meidän yksi kissoista on musta, niin sohvaa pitäisi koko ajan olla imuroimassa, ettei karvat heti siitä loistaisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti Laura!:) On tuossa vaaleassa sohvassakin huonot puolensa, vaikka meillä valkoinen koira onkin, niin sen tassuista irtoaa kyllä aina niin paljon likaa, että sohva on kyllä välillä aika karmean näköinen.:D Ollaankin pohdittu uuden sohvan ostoa, kunhan saadaan ensin vähän kartoitettua mallia, väriä ja tietysti hintaa.:)

      Poista
  4. Oot kyllä rohkee kun uskallat sisustaa, nauti siitä vielä !!! :D
    Itse haluisin sisustaa, mutta ei kyllä tällä hetkellä onnistu muuta kuin "kaikki korkealle" tyylillä. Neiti jo osaa sen verran kurottaa ja kiipeillä, että siinä on sisustusjutut tuhannen päreinä.

    Kynttiläpurkit ja Party Liten tuikutkin, jouduin kantamaan pois ja osan myymään, kun ei voi tuoksullisia enää kotona poltella, pieni on niin herkkä tuoksuille, ihan vauvasta saakka ollut :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkä mä pääse tästä sisustamisestani koskaan mihinkään, vaikka lapsia joskus tulisikin.:D Sitten muutetaan vain vähän juurikin tuota, miltä korkeuksilta mitäkin löytyy!:) A:n veljen tyttö ei paljoa kyllä käpälöi tai kiipeile ja heillä saa olla sisustusjutut aikalailla rauhassa, ikää on puolitoistavuotta. Toivotaan, että meiänkin muksut jättäis sitten tulevaisuudessa koristeet rauhaan.:D

      Poista
  5. Ensinnäkin, teillä on todella kaunis koti! <3 Olisin halunnut kuulla sun kokemuksia tosta teidän valkoisesta laattalattiasta, onko se liukas? Näkyykö siinä lika tai varpaanjäljet kuinka hyvin? Kuinka usein joudut sen moppaamaan? Mistä teidän laatat on ostettu? Kaikki kokemukset valkoisesta kiiltävästä laatasta kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti viestistäsi!:)
      Me ollaan oltu tosi tyytyväisiä tähän valkoiseen lattiaan! Tietysti siinä näkyy helpommin kaikki roskat ja lika, mutta on tullut siivottuakin vähän enemmän, mikä on vain hyvä asia, että koti pysyy puhtaana ja raikkaana.:) Kuulin jonkun joskus sanovan, että miksi haluaisi piilottaa likaa, että sehän on vain hyvä, että lika näkyy ja on siivottavissa pois!:) Mopataan ehkä 2-3 kertaa viikossa, joskus kiireisenä aikana vain kerran viikossa, mutta sen kyllä huomaa, varsinkin koirataloudessa.:D Plussaa myös siitä, että lika irtoaa kiiltävästä laatasta helpommin, kuin karheasta!

      Mikään erityisen liukas lattia ei mielestäni ole, mutta kuten kaikki sileäpintaiset laatat, ovat ne vähän aina liukkaita. Varsinkin jos ajattelee lapsia, jotka juoksentelee tosi paljon.

      Eräs miinus on ja se on saumaus. Valkoinen sauma on tosi haastava ja kerää ihan hirveästi likaa. me ei laitettu heti saumansuojaainetta ja nyt ne ovat pinttyneet rusehtaviksi. Höyrypesurilla vasta puhtaaksi.:/

      Emme vaihtaisi laattaa mistään hinnasta pois, ollaan oltu ihan super tyytyväisiä sillä tämä on niin ihanan valoisa ja kaunis!:)

      Poista
    2. Valkoinen laatta on ostettu Porin kaakelikeskukselta!:)

      Poista
  6. voi koska tälle puolelle tulee lisää postauksia teidän kauniista ja inspiroivasta kodista?
    terveisin. Malttamaton lukija ;D

    VastaaPoista
  7. Moi! Me ollaan myös aloittamassa rakentamaan ja lämmitys tulee maalämmöllä ja sen vuoksi kysynkin nyt että mistä/minkä merkkinen teidän maalämpöpumppu on? Oletteko olleet tyytyväisiä? Paljonko suurinpiirtein tuli maksamaan maalämmön asennus kun itse käsittääkseni kaivoitte putket maahan salaojaperiaatteella (ei pora kaivo) ? Kiitos jo etukäteen vastauksista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos viestistäsi ja anteeksi vastauksen kesto. Meidän maalämpöpumppu on lämpöässä vm11 ja ostettu Porin putkirakentajilta. Olemme olleet tyytyväisiä valintaan. Vm11 mallissa on oma 480litran lämminvesivaraaja, joten lämmintä vettä riittää isompaankin tarpeeseen.
      Lisäksi kotimaisuus oli yksi kriteereistämme. Se on myöskin ns. Täystehopumppu, eli sähkövastus menee päälle vasta n. -35c pakkasessa. Toki pumppu käy enemmän kuin osatehot, mutta meillä on lämmitettäviä neliöitä aika paljon, koska tallikin lämpenee maalämmöllä.
      Putkea laitettiin kaksi 300m lenkkiä viereiseen peltoon, eli 600m.
      Tarkkoja hintoja en nyt saa kaivettua, mutta tässä nyt jotain:

      VM11 n.10 000€, sisälsi konvektorilaitteen, eli viilennysyksikkö
      VM11 asennus ja tarvikkeet n.4000€
      Putket peltoon n.800€
      Kaivuutyöt putkille n.1000€




      Poista
  8. Moikka! Onko teidän kaunis koti jo kokonaan valmis? Toivottavasti jaksat postailla vielä tännekin 😊 🏠

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, kiitos kysymästä, ei ole meidän koti vielä ihan valmis ja tavoittena olisi tännekin puolelle alkaa nyt kirjoittelemaan useammin, kun innostus bloggailuun on taas löytynyt!:)♥

      Poista
    2. Hienoa! Innolla odotan postausta 😊👍

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)