perjantai 12. kesäkuuta 2015

The kitchen

IMG_1410
Eräs teistä lukijoista ehdotti viime postauksessa, että kävisin kaikki huoneet läpi ja esittelisin tarkemmin yksityiskohtia. Minusta se kuulosti oikein kivalta ajatukselta ja päätin aloittaa meidän keittiöstä, josta ei ole näkynytkään vielä yhtäkään tarkempaa kokonaiskuvaa!

Rakastan meidän keittiötä, se on hyvin toimiva ja kaikki tarvittava on aina käden ulottuvilla! Keittiömme on siis Kodin Helmi-keittiöltä mittatilauksena  tehty ja ollaan oltu erittäin tyytyväisiä! Saimme, mitä halusimme, emmekä muuttaisi mitään ja se on yleensä hyvä merkki.:)
Iso ikkuna tuo valoa keittiöön. Vitsi miten upeaa on, kun tekee jotain ruokaa ja näkee samalla ulos luontoon! En yhtään ihmettelisi, vaikka joku aamu meidän ikkunasta möllöttäis hirvi.:D
IMG_1413 IMG_1419Induktio liesi, jossa myös kaksi kaasulla toimivaa liettä. Kaasupullo on tässä saarekkeessa oikealla puolella kaapissa piilossa. Tuo induktiopuoli on mun ja kaasu A:n.:D
Tasot ovat betonia, jotka A teki ihan itse alusta loppuun. Rakastan yli kaiken tuota eläväistä pintaa! Niin upeaa, kun osaa tehdä itse tällaista!:)
Uusi kansio7 Keittiössä pistorasioita ei voi olla liikaa, kun kokkailee. Saarekkeestakin löytyy siis tällainen kätevä pistorasia, josta kiekkoa vääntämällä saa pistokkeet esiin. Aluksi meille piti tulla sellanen pop-up pistorasia, mutta tää on pikkuisen nätempi ja kätevämpi.:)

Kaapit ovat korkeakiiltovalkoiset, kahvattomat sekä jokaisessa laatikossa ja kaapissa on hidastimet. Tuo pitkä kaappi on kätevä apteekkarin kaappi, josta saa helposti ne kaapin perimmäisetkin tavarat käsille.
IMG_1416
IMG_1437 Apteekkarin kaappi
IMG_1438 Ihanaa kun kaikki on järjestyksessä!
IMG_1412 Kodinkoneemme toimitus hieman myöhästyi odotetusta ajasta ja nyt olemme vihdoin päässeet nauttimaan kunnonkokoisesta jääkaapista, pakastimesta, uunista ja mikrosta. Oli meinaan aika hankalaa pidemmän päälle keksiä syötävää, kun sen piti olla aina paistinpannulla tehtävissä!:D

Jääkaapissamme on jääpalakone, josta saa jääpalojen sekä jäämurskan lisäksi suoraan vettä lasiin. Koneessa on jonkinlainen suodatin, mikä suodattaa hanavettä puhtaammaksi. Onneksi täällä meillä Porissa on muutenkin erittäin hyvä vesi muunmuassa kokemusta on sellaisesta, kun asuin kouluni takia toisella paikkakunnalla, missä vesi maistui aivan kloorilta ja yritimme aina peittää sitä kloorin makua kaikenmaailman mehujen joukkoon, jotta sitä pystyi juomaan. Vaaleat hiukseni eivät myöskään tykänneet siitä vedestä, koska ne värjäytyivät ajan saatossa vihreäksi!:(
IMG_1034 IMG_1408 Tämä upea timanttistruktuuriseinä on tehty BelleArtin tehostemaaleilla! Tästä teen vielä ihan oman postauksen.:) Aah, tää on niin ihanan kimalteleva.8D
IMG_1425
IMG_1210 Tässä hieman ruokailutilaa. Ruokapöytämme vaihdetaan sellaiseen kuuden hengen valkoiseen korkeakiiltopöytään aikanaan, ensin häät ja sitten sisustus.:) Kokosin alle vielä muutaman elävämmän kuvan keittiöstä käytössä.
IMG_1236
IMG_1235 IMG_1275
ihanaa perjantaita !;) ♥

19 kommenttia:

  1. Wau! Ihan mielettömän ihana keittiö! <3 heh tuo puukkoteline on kyllä hauska :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Juu hehe, ostin sen joku joulu A:lle lahjaksi, kun tarvitsimme uusia puukkoja ja molemmat vanhemmatkin ostivat, mutta onneksi erilaiset, puukkotukit!:D Ompahan veitsiä!

      Poista
  2. Aivan upea :) Teillä on niin kaunista!

    VastaaPoista
  3. Meidän keittiöstä löytyy samat pistorasiat ne ovat kyllä todella hyväksi todettu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin näppärä, eikä ole tiellä missään!:)

      Poista
  4. Todella upea keittiö teillä! Ihanan avara ja valoisa.

    VastaaPoista
  5. Teillä on kyllä tosi upea keittiö! :) Ihanaa kun teet tuosta kimalle seinästä tarkempaa postauksta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon.:) Juu, tulossa on piakkoin postausta siitä!

      Poista
  6. Se veden laatu riippuu putkistojen kunnosta, ei kaupungista ;D Pisti vaan silmään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa veden laatu riippuu nimenomaan kaupungista. Mistä kaupunki vetensä saa. Porin vesi on pääosin pohjavettä. Tämä tekstissä mainitsemaani kaupungin vesitorniin pääsi kymmenen vuotta sitten muutama orava ja kaupungin vesi saastui. Vesi maistuu edelleen kloorilta.

      Poista
  7. Waude, iskin silmäni heti tuohon ihanaan kimaltelevaan seinään! Upea keittiö! :)

    VastaaPoista
  8. Kyllä tuo Helmi-keittiön Jari vaan osaa. Suosittelen!

    VastaaPoista
  9. omasta talosta haaveileva11. heinäkuuta 2015 klo 15.21

    on kyllä aivan mielettömän ihana keittiö! ihanan avara ja tilavan näköinen, jospa minäkin joskus tuollaisen keittiön saisin :)

    VastaaPoista
  10. Heippa!

    Eksyin blogiisi kun etsiskelin tietoa ja kokemuksia induktio/kaasulieden mixauksesta. Oletteko olleet tyytyväisiä ostokseenne? Miten kauan kaasupullo kestää? Pitääkö kaasu aina kytkeä pullosta auki kun alkaa kokkailemaan?

    terveisin hyvän pihvin ystävä :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)