lauantai 6. kesäkuuta 2015

Snapshots from home ♥

Jipii! Lomaviikko alkoi nyt! Suursiivouksella!;D Meillä on nimittäin tänään kiireinen päivä, kun olemme kutsuneet luoksemme hieman ystäviä kylään. Pidetään siis kaasojen ja bestmanin kanssa ensimmäinen kunnon palaveri yhdessä ja meillä on päivällä myös hääkakunmaistajaiset, jotka tekee rakas lapsuudenystäväni Eeva.:) Hän tekee aivan mielettömän kauniita kakkuja ja leivonnaisia, joten oli suuri kunnia, että sain hänet tekemään hääkakkumme. Varmasti jokainen kaakkuehdokas vie kielen mennessään! Lisäksi palaveriin osallistuu myös ystäväni Tiina, joka tekee minulle hääkimpun. Oon kyllä niin onnellinen ja otettu, että mulla on ympärilläni niin mielettömiä taitavia ihmisiä, joiden taidoista saadaan nauttia meille tärkeänä päivänä. Ystävät, olette kaikki rakkaita ja tärkeitä! 

Kotipostauksia on toivottu suur paljon, joten päätin nyt tän suursiivouksen kunniaksi päästää teitä vähän kurkistamaan kotiimme! Valmista täällä ei vielä ole tietenkään, mutta pikku hiljaa hyvä tulee.:) Häät vievät kuitenkin tällä hetkellä aika suuren osan budjetistamme, joten kotimme sisustus aloitetaan kunnolla vasta syksyllä häiden jälkeen, vaikeaa tällaiselle luonteelle, kuin minä, kun haluaisi kaiken olevan heti nyt valmiina!:D

IMG_1230 Ketiitiön yläkaappien päälle laitettiin meidän party kulhot, jotka sopivat tuonne mielestäni tosi kivasti! Lisäksi säästimme myös vähän kaappitilaakin!:)
IMG_1046IMG_1224 Alakerran wc on yksi suosikeistani. Halusin luoda tänne sellaista rauhallista rantatunnelmaa. Kyllä nyt kelpaa istuskella pöntöllä!
IMG_1213 IMG_1019 Kun ilta  alkaa hämärtää, erottuu kylpyhuoneen upea aaltoseinä kauniissa led -valaistuksessa kauniisti. Tälle seinustalle on tulossa myöhemmin vielä pieni kulhokylpyamme, jonne voi pulahtaa rentoutumaan ja lämmittelemään talviaikaan pakoon pakkasilta.IMG_1023 Saunaa olemme myös käyttäneet hyvin ahkerasti, mutta se on hyvin ymmärrettävää, kun emme ole saaneet nauttia kummatkaan omasta saunasta vuosiin! Lauteiden alla on kaijutin, jolloin saunanssa rentoutuessa voi kuunnella myös tunnelmamusiikkia! Tai karaokea.;) Tänään vieraammekin pääsevät nauttimaan löylyistä!
IMG_1201 IMG_1203 Makkarista on vaihtumassa yöpöydät sekä yöpöytien valaisimet sinään kiinnitettäviin mustiin yöpöytiin sekä katosta roikkuviin valaisimiin, joille on tehty pistorasiat kattoon. Sängyn vieressä molemmilla puolilla on omat katkaisijat, joista saa sammutettua oman valonsa. A:n puolella tosin on vielä vähän enemmän katkaisinpainikkeita, joista saa myös kattovalot ja tähtikaton sammutettua ilman että täytyy nousta sängystä!:)


IMG_1211 Hessu rakastaa tätä taloa yhtä paljon, kuin me. Nyt meidän vartija pääsee näkemään ulos mistä tahansa ikkunasta!
IMG_1227
Ja lopuksi yksi kodin tärkeimmistä huoneista, kodinhoitohuone! On muuten kumma, miten pyykkääminen tuntuu ihan erilaiselta täällä uudessa kodissa!

Sellaisia pieniä kuvia kodistamme ja tulossa on varmasti kohta lisää kuvia!:) Ihanaa rentouttavaa lauantaita kaikille!

36 kommenttia:

  1. Voi eiiiii kuinka upee!! Toi mustat katot ja makkari varsinkin näyttää niin hienolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos kovasti!♥ Monet jännitti tota mustaa väriä, mut me oltiin ihan liekeissä ajatuksesta ja hyvonhän se sopii, kun on kuitenkin ikkunaa, ettei oo ihan pimeän luolan näköinen.:)

      Poista
  2. Upealta näyttää - teillä on hyvä maku! :)

    Meilläkään ei ole sisustus vielä täysin valmis vaikka muutimme jo tammikuun viimeinen päivä taloon. Vielä pitäisi verhot ja verhotangot hankkia, sekä tauluja laittaa seinille. Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee :).

    Toi on muuten totta, että pyykkääminen on super kivaa omakotitalossa, kun on kunnon kodinhoitohuone :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Laura!:) Mun niin tekis mieli jo hankkia vaikka mitä kotiin, mutta kaikki aikanaan.:) Verhot pitäisi kyllä ihan ensisijaisesti hankkia ainakin meille makkariin, kun on niin valoisaa, ettei pysty kunnolla nukkumaan!:D

      Poista
  3. Kuinka upea asunto!! Sulla on kyllä tosi hyvä maku. Onnea uuteen kotiin. :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana! Sulla on kyllä pettämätön maku sisustuksessa! Ja ihan sun näkönen onkin sisustus. Etenkin ton saunan ottasin itelleni millon vaan, ottasin kyllä sut sisustamaan omaa taloakin ( jos ja kun sellanen tulee:D) millon vaan. Bongasin tän tosiaan sun blogin puolelta, joten en kovin perillä oo asioista, mutta miten iso piha teillä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoista!♥ Hehee, onneksi meillä on samanlainen maku A:n kanssa, niin ei tullut mistään valinnoista eripuraa.:D Kiva, kun löysit tänne ja tervetuloa seurailemaan tätäkin blogia!:) Meillä on aika laajalti alaa tässä, noin hehtaari, mutta ei me ihan kaikkea saada kyllä millään hyötykäyttöön. Iso terassi tulee kyllä tuohon takapihalle, mutta täytyy ajan kanssa miettiä, mitä noille peltosaroille tehdään.:)

      Poista
  5. Upean näköstä, waaaau! olis mukava saada sellanen postaus, missä näkyis vähän yksityiskohtaisemmin taloa. Alottaisit ensimmäisenä eteisestä ja siitä matka jatkuis esim keittiöön jne. Sais jokahuoneesta kuvaa ja osviittaa missä mikäkin huone on!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos viestistäsi ja ihanasta ideasta, innostuin tosiaan toteuttamaan postauksia näin!:)♥

      Poista
  6. Aivan ihana koti teillä! :)<3 Tosi valoisaa ja kaunista :)

    VastaaPoista
  7. Mistä tuo ihana päiväpeitto on?!<3 varmaan 160 leveeseen sänkyyn?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen ostin muistaakseni ihan Prismasta!:) ja juu 160 leveään!

      Poista
    2. Satutko muistamaan yhtään merkkiä, lukeeko sitä peiton lapuissa missään?:) oon niin kauan metsästäny hienoa päiväpeittoa ja tuo näyttää ihan täydelliseltä!:)

      Poista
  8. UPEA KOTI! <3 Siis tismalleen samanlaisia valintoja olisin materiaalien osalta tehnyt!:) Oi että, varmasti kelpaa tuolla asustella ja Hessukin tykkää tilasta ja isosta pihasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana!♥ Ollaan kyllä ihan innoissamme ja Hessu varsinkin, kun on lääniä, mitä vartioida ja näkee sisältä pihalle ilman, että täytyy nousta sängylle tai sohvalle.:D

      Poista
  9. Kiva kun teit tämän postauksen, kiitos! :) Teillä on aivan ihana koti! Meidän saunan sävymaailmasta tulee hyvin saman tyyppinen. Minkä merkkinen teidän kiuas on? Entä minkä värinen lattia teillä on kodinhoitohuoneessa? Ja mistä tuo kylpyhuoneen eläväpintainen laatta mahtaa olla peräisin? :) Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti viestistäsi!:) Meidän kiuas on Magnum lite tulppaani 9kw. Kodinhoitohuoneessa meillä on samanvärinen laatta, kuin eteisen iso laatta. Kylpyhuoneen aaltolaatta on Porin Laatta Centeristä!:)

      Poista
  10. Wau, upeaa on ja teidännäköinen.

    Omaan makuun liian hieno, sen voin rehellisesti sanoa :) . Oma tyyli on enemmän perheellisen elämään mukautuva ja rento. Toki pyrin, että olisi koti mahdollisimman siisti ja tyhjähkö, että on tilaa leikkiä, mut kuitenkin sellasta, ettei haittaa jos menee pinnat pilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina!:) Kyllä meilläkin pinnat on tehty kulutusta varten, eli kestämään, vaikka valkoista pintaa onkin todella paljon.:)

      Poista
    2. En tarkoita, että olisitte mitään hienopieruja, mut itse en osaisi kuvitella asuvani lapsiperheenä tälläisessä asunnossa. Kulkisin varmaan koko ajan suihkupullo ja rätti kädessä siivoamassa tahroja, kun teen sitä jo nyt :D

      Vaikka meidän tasot ja muut on jo menneet pilalle muiden ja itsemme toimesta, niin varjelen sitä vähää mitä on jäljellä. Liian tarkka en tietysti ole, mutta perussiisteyttä yritän ylläpitää, että kehtaisi päästää vieraita kotiin ilman suursiivouksia :D

      Poista
  11. Upea koti, ei voi kuin ihailla <3

    VastaaPoista
  12. Näyttää kyllä niin ihanalta ja tyylikkäältä <3

    VastaaPoista
  13. Hyvältä näyttää! :) Etenkin tuo vaalea wc on upea! <3

    -MD-

    VastaaPoista
  14. omasta talosta haaveileva11. heinäkuuta 2015 klo 15.30

    En pysty kuin huokailla ihastuksesta kun katsoin kuvia, teillä on aivan täydellinen talo!:) Ja tuo vessa, voisin muuttaa asumaan sinne :D Ja ihanat nämä pienet yksityiskohdat että esimerkiksi valonkatkaisijat ovat sängyn vieressä, illalla kun ei mikään ole rasittavampaa kuin se että olet juuri rauhoittunut nukkumaan ja sitten tajuat että on vielä pakko nousta ylös sammuttamaan valoja :)

    VastaaPoista
  15. Moikka

    Kenen toimittajan tuo musta "aalto" laatta on? Todella hieno koti teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja pahoittelut, että vastaaminen on hieman kestänyt! Laatta on itseasiassa valkoisen hiekan värinen, eikä musta, hämärä valaistus vähän hämää:) En tiedä laatan tarkkaa valmistajaa, mutta laattacenteristä ostimme!:)

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi!:)